Zažijte zvukové lázně, přijďte na workshop

Už jste někdy zažili zvukovou koupel? Přijďte na nedělní workshop Zvuk, dech a meditace s Damianem Machajem. Koná se v neděli 28. června 2020 v Yoga Pilates Studiu ve Štěpánské 14. Propojením zvuku, dechu a meditace odplavíte stres a napětí. Jak chvění zvuku působí na vaše vlastní tělo? A jak správně používat vibrace hlasu a svůj dech?

Jak se přihlásit na workshop Zvuk, dech a meditace

  • V neděli 28. června 2020 od 16 do 18.30 hodin
  • V Yoga Pilates Studiu, Štěpánská 14, Praha 1 
  • Přihlaste se
  • Cena workshopu je 490 Kč
  • Platí se převodem na účet 2101809422/2010  
  • Kdybyste potřebovali poradit, napište nám info@yogapilates.cz

Regenerace zvukem a hlasem

V našem těle povolí napětí a stav uvolnění otevře prostor pro regenerační procesy na úrovni fyzického i emočního těla. Nebude to náročné fyzické cvičení, jen vleže nebo vsedě necháme zvuk pronikat do našeho nitra a těla.

Jóga Nidra a úplné uvolnění

Poslední hodinu workshopu budeme věnovat relaxačnímu cvičení Jóga Nidra a ve vlnách vibrací zvuku tibetských mís a jiných nástrojů se dostaneme do stavu úplného uvolnění.

Při Jóga Nidra neboli Jógovém spánku se postupně soustředíme na svůj dech a svou pozornost zaměříme na tělo. Tato zvuková koupel je velmi příjemný způsob, jakým dovolit tělu a mysli vyladit se a uvolnit od stresu. Hluboký zážitek ze zvuku a meditace ve vibracích může zažít každý, ať už zkušený jogín nebo jogínka, tak ti, kteří si chtějí dopřát ztišit mysl.

Kdo je Damian Machaj? Experimentátor, lektor, jogín a DJ

Workshsopem Zvuk, dech a meditace vás provede certifikovaný lektor Damian Machaj, který se specializuje na práci se zvukem a meditací. Zabývá se propojením zvuku a hudby s ásanovou praxí jógy. Jeho umění můžete sledovat na instagramu @damian_machaj  nebo si najděte na Soundcloudu jeho DJ sety z jógových studií (profil Venusinaquarius). Na Spotify má týdenní výběr hudby pro domácí jógovou praxi, pusťte si Damianův playlist Yoga at Home.