Chcete se začít hýbat? 9 odpovědí, proč začít ve Štěpánské

Rozhoupáváte se po karanténě a potřebujete cvičit? Skvěle! Naše studio ve Štěpánské 14 je otevřeno. Od nových klientů občas slyšíme něco podobného: jsem nešikovná, nemotorná, stydím se, nemám co na sebe, chodí k vám i muži? Abychom vám přiblížili, jak to u nás vypadá a co vás při cvičení čeká, dali jsme dohromady odpovědi na nejčastější otázky.

Proč začít cvičit v Yoga Pilates Studiu ve Štěpánské 14?
Cvičíme v malých skupinkách, díky tomu se naše lektorky mohou věnovat každému zvlášť a mají čas sledovat váš správný pohyb a pokroky. V rozvrhu máme dobře namíchanou nabídku cvičení, můžete přijít na jógu, pilates nebo si ve středu protáhnout záda. Kdo chce zažít něco nového, tomu doporučujeme vyzkoušet PortDeBras. V našem týmu jsou zkušení a studovaní odborníci, rádi vám poradí a pomohou, pokud vás něco někde bolí. Lekce jsou zajímavé a zábavné, ve studiu máme mnoho různých pomůcek. Přidejte se k nám a vyzkoušejte lekci zdarma.

Jsem začátečník a nevím, jestli to zvládnu
Pro vás jsme jako stvořeni. Nejsme fitko. Nesoutěžíme. Neměříme čas ani váhu závaží. Jsme malé a příjemné studio pro regeneraci a zdravý pohyb pro začátečníky i pokročilé. Můžete začít cvičit kdykoliv. Naše lektorky umí lekci přizpůsobit tak, abyste si hodinu co nejvíc užili a nevykukovali z davu. „Dav“ je u nás malá skupinka pro osm lidí.

Už cvičím, máte lekce i pro pokročilé?
Pokud chcete dostat do těla, určitě přijďte. Naše lektorky jsou velmi zkušené a lekce připravují tak, aby se nenudili ani pokročilí.

Nevím, co znamená pilates a nikdy jsem nebyl/a na józe
To nevadí. Začít může každý a kdykoliv. Neděláme od nevidím do nevidím sklapovačky, ale přirozeně v různých cvicích zapojujeme střed těla. Rozhýbáváme páteř. Uvolňujeme místa, kde je napětí. Téměř každý člověk cítí po celém dnu u počítače tíhu u krční páteře. Jestli jste na tom stejně, přijďte.

Mám kila navíc a bojím se někde ukazovat
U nás nejsou zrcadla, takže co není potřeba, není vidět. K nám můžete přijít i s velkým zadkem a malým sebevědomím. Je úplně jedno, jak kdo vypadá. Přijďte, relaxujte, osvěžte se a užijte si ten pocit, že děláte něco jen a jen pro sebe. Vlastně jedno zrcadlo máme, v koupelně. Malé, takové akorát na použití rtěnky.

Chodí cvičit i muži?
Ano, muži mají samostatnou převlékárnu.

Jak to u vás vypadá?
Sídlíme v krásném domě ve Štěpánské 14 kousek od Václavského náměstí. Cvičíme ve dvou malých sálech s vysokými stropy a parketovou podlahou. Naše studio je ve 3. patře, dole u vchodu je zvonek. Máme šatnu pro dámy, převlékárnu pro muže, koupelnu, dvě toalety. Všude je čisto a útulno. Na chodbě máme malé akvárium a pod ním knihovnu s knihami Churchilla. Lidé nám říkají, že se u nás cítí dobře. Přijďte se přesvědčit.

Co si vzít na sebe?
Stačí pohodlné triko a kalhoty na cvičení. Doporučujeme ponožky, cvičíme naboso. Podložky máme a pravidelně je čistíme, ale můžete si samozřejmě přinést i svoji. Pro lepší pocit si můžete vzít ručník a položit jej na podložku.

Co mě čeká, když přijdu poprvé?
První lekci máte zdarma. Vyberte si lekci z rozvrhu a zarezervujte se. Pokud potřebujete poradit nebo pomoci s rezervací, napište na info@yogapilates.cz nebo zavolejte na číslo 607958624.

Těšíme se na vás.

Vaše Yoga Pilates Studio